Sicrie

Sicriu Elvida

Sicriul Elvida Brad Echipat in 4 colturi: -orar mic + orar mare -lenjerie sicriu -panza de fata -capitonaj capac sicriu -perna+saltea.

Sicriu Elvida 2

Acest sicriu este confectionat din lemn de tei realizat in 6 colturi avand un finisaj lucios si un model floral sculptat pe partea superioara a capacului. Sicriul este complet echipat cu lenjerie din satin,manere,suruburi si crucifix.

Sicriu Elvida 3

Acest sicriu este confectionat din lemn de fag realizat in 6 colturi avand un finisaj lucios. Modelul prezinta pe lateralul sicriului cat si pe partea superioara a capacului o linie sculptata cu modele geometrice. Sicriul este complet echipat cu lenjerie din satin, manere, suruburi si crucifix.

Sicriu Elvida 4

Sicriu Elvida 4 President de lux. Acest model de sicriu face parte din gama de lux, avand doua capace care se deschid independent. Sicriul este confectionat din lemn masiv de stejar realizat in patru colturi, avand un finisaj lucios si model sculptat impecabil. Sicriul este complet echipat cu lenjerie de lux din saten, 6 manere din stejar, suruburi si crucifix ce ii ofera un plus de eleganta.

Sicriu Elvida 5

Acest sicriu este confectionat din lemn de tei realizat in 6 colturi avand un finisaj lucios si un model simplu sculptat atat pe lateralul sicriului cat si pe partea superioara a capacului. Sicriul este complet echipat cu lenjerie din satin, manere, suruburi si crucifix.

Sicriu Elvida 6

Acest sicriu este confectionat din lemn de tei realizat in 6 colturi avand un finisaj lucios si un model realizat in relief pe lateralul sicriului. Sicriul este complet echipat cu lenjerie din satin, manere, suruburi si crucifix.

Sicriu Elvida 7

Acest sicriu este in 6 colturi, confectionat din lemn de tei si este complet echipat cu cu lenjerie din satin, manere, suruburi si crucifix.

Sicriu Elvida 8

Acest sicriu este confectionat din lemn de tei realizat in 6 colturi avand un finisaj lucios si o linie cu modele geometrice sculptata in relief pe capacul sicriului. Sicriul este complet echipat cu lenjerie din satin, manere, suruburi si crucifix.

Sicriu Elvida 9

Acest sicriu este confectionat din lemn de tei realizat in 6 colturi avand un finisaj lucios si un model simplu sculptat atat pe lateralul sicriului cat si pe partea superioara a capacului. Sicriul este complet echipat cu lenjerie din satin, manere, suruburi si crucifix.

Sicriu Elvida 10

Acest sicriu este confectionat din lemn de stejar realizat in 6 colturi. Sicriul este complet echipat cu lenjerie din satin, manere, suruburi si crucifix.

Sicriu Elvida 11

Acest sicriu este confectionat din lemn de tei realizat in 6 colturi. Modelul Elvida 14 este special datorita culorii albe si dimensiunii de 100 cm. Este special confectionat pentru persoanele tinere si pentru copii. Sicriul este complet echipat cu lenjerie din satin, suruburi si poate fi echipat la cerere cu crucifix si manere.

Sicriu Elvida 12 XXL

Acest sicriu este confectionat din lemn de brad realizat in 6 colturi.Sicriul este complet echipat cu lenjerie din satin, manere, suruburi si crucifix.

Sicriu Elvida Boston

Acest sicriu face parte din gama de lux, avand doua capace care de deschid independent. Sicriul este confectionat din lemn masiv de stejar fiind complet echipat . Dimensiune interior: 195L x 58W x 35H Dimensiune exterior: 205L x 68W x 59H. Pentru mai multe modele nu ezitati sa ne contactati.